Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!


Η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα αποτελεί μια νέα τάση στην Παγκόσμια Αγορά που αφορά την δημιουργία Επιχειρήσεων που στηρίζουν και υποστηρίζουν κοινωνικές ανάγκες.
 
Δεν πρόκειται για φιλανθρωπικού τύπου οργανώσεις, αλλά για επιχειρήσεις που θέλουν να είναι βιώσιμες έτσι ώστε να συμβάλλουν στην Οικονομική Ανάπτυξη συνδυάζοντας ταυτόχρονα την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων. (ανεργία, κοινωνικό αποκλεισμό, περιθωριοποίηση, αντιμετώπιση ηλικιακού ρατσισμού, πρόληψη στον τομέα της Υγείας).

Στόχος του Δικτύου Υγείας Πολιτών είναι να συμβάλλει θετικά στην γενική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας
και κυρίως να προσφέρει την δυνατότητα στους πολίτες να μπορούν να προσφέρουν κοινωνικά, αλλά να έχουν και την δυνατότητα να έχουν κάποιο Προσωπικό Εισόδημα που προτείνει ουσιαστικά μια νέα Πλατφόρμα Ζωής!

Το Όραμα μας είναι να συμβάλλουμε θετικά σε μια αλλαγή Ποιότητας Ζωής στα μέλη μας και στην αντιμετώπιση της Ανεργίας, της Κοινωνικής Απομόνωσης, του  Ηλικιακού Ρατσισμού, που αποκλείονται από την αγορά εργασίας και να ξαναδώσουμε Αξία και Αξιοπρέπεια σε όλους εκείνους που ενώ έχουν ικανότητες, δεν έχουν την δυνατότητα να ξανά χτίσουν τις ζωές τους.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε τη δημιουργία του Δικτύου Υγείας Πολιτών (όπου θα μοιράζονται τα μέλη του το 50% των εσόδων) και που θα αποτελείται από απλούς πολίτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με ενιαίο Όραμα, κοινές Αξίες και κοινούς Στόχους με έμφαση στη βελτίωση του Οικονομικού Περιβάλλοντος των μελών μας και κατ´επέκταση στην Εθνική μας Οικονομία μέσα από την ενδυνάμωση της Αγοραστικής αξίας των Μελών μας.

Κι όλα αυτά με ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο που βασίζεται στην Παραγωγική Αυτοκατανάλωση και όχι στην Παθητική Κατανάλωση μέσα από την Αγοραστική Αξία των Πολλών χωρίς Πωλήσεις, Παραγγελίες, Προωθήσεις, Αποστολές. 


Ελάτε κοντά μας στην πιο ΕΞΥΠΝΗ Πρόταση στην Ελλάδα της Κρίσης!

Μαζι... μπορούμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου