Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ Α Λ Λ Α Ξ Ο Υ Μ Ε ΠΟΛΛΑ!!!


Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2014 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε φέτος, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. 
Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια. 
Στροφή λοιπόν στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι. 
        ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 520 !!! 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014.

Να μειώσουμε την ανεργία και το κλείσιμο των Ελληνικών επιχειρήσεων. Να στηρίξουμε τους παραγωγούς, τους βιοτέχνες, τους λιανέμπορους, τις επιχειρήσεις του τουρισμού.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Να περάσουμε το μήνυμα σ' όλους τους Έλληνες!!!

Ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας τελεί υπό οικονομική κατοχή, διαφορετική από τις προηγούμενες αλλά κατοχή, ίσως επικινδυνότερη, γιατί δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.

ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ και βέβαια το FACEBOOK είναι τεράστια δύναμη ενημέρωσης και συντονισμού. Ας παροτρύνουμε τους φίλους μας να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα. Είναι ποιοτικά και η ελληνική διατροφή είναι η υγιεινότερη στον κόσμο.

Αν συνειδητοποιήσουμε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ, δεν θα χρειάζεται να επαιτούμε από τους στυγνούς δανειστές μας.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ προσφέρει την δυνατότητα στα μέλη του να στηρίξουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ αλλά και να βελτιώσουν το Προσωπικό τους Εισόδημα μέσα από την Δωρεάν Αυτοκατανάλωση από την οποία θα προκύψουν οικονομικά οφέλη. 

ΕΛΑΤΕ και ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
Μαζί... μπορούμε!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ Α Λ Λ Α Ξ Ο Υ Μ Ε ΠΟΛΛΑ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου