Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!! Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΜΑΣ!


Η βάση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ είναι ο Καταναλωτής!

Η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση έχει προέλθει μέσα από μια πλασματική οικονομία τεχνητών χρηματιστηριακών και χρηματοοικονομικών προϊόντων, που δημιούργησαν όλη αυτή την ΚΡΙΣΗ που ζούμε και βιώνουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια.
Μια κρίση που ουσιαστικά αποτελεί μια Δικτατορία των Πολυεθνικών εστιασμένη στην υπερπαραγωγή και υπερκατανάλωση και ουσιαστικά στα υπερκέρδη των εχόντων και κατεχόντων.
Σε αυτή την "ελεύθερη" αγορά ο Παραγωγός και ο Καταναλωτής είναι πλήρως αποξενωμένοι μεταξύ τους, απομονωμένοι από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων και αναγκάζονται να υπηρετούν τους νόμους των διαβόητων αγορών.
Εμείς σαν ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ αλλάζουμε αυτό τον τρόπο λειτουργίας σε ό,τι μας αφορά τουλάχιστον προσωπικά και συλλογικά για τα μέλη μας. Αποφασίζουμε λοιπόν:

1. Να σπάσουμε αυτή την απομόνωση.
2. Να συνδέσουμε τον Παραγωγό με τον Καταναλωτή.
3. Να του Προσφέρουμε Κέρδος όχι μόνο από την διαφορά τιμής.
4. Να Δημιουργήσουμε τις Προϋποθέσεις Εισοδήματος.

Θέλουμε να "σπάσουμε" τον κύκλο της παθητικής σχέσης του Καταναλωτή που απλά ξοδεύει, και θέλουμε στη θέση του να διαμορφώσουμε έναν Ενεργητικό και Παραγωγικό Αυτοκαταναλωτή που φροντίζει τον εαυτό του και δημιουργεί προοπτικές Εισοδήματος μέσα από ένα Έξυπνο Σύστημα Συνεργασίας - Διακίνησης δυο εξαιρετικών φυσικών και βιολογικών προϊόντων υγείας, που βασίζεται στην δύναμη των Πολλών, χωρίς μεσάζοντες αλλά και χωρίς Πωλήσεις, Παραγγελίες και Πληρωμές.

Δημιουργούμε έτσι λοιπόν ένα δυναμικό Δίκτυο Υγείας Πολιτών, που μοιράζονται μεταξύ τους το 50% των Εσόδων από τα Δικαιώματα Συμμετοχής και Ανάπτυξης!

Στόχος μας είναι η διαμόρφωση μιας Στάσης Ζωής που επιδιώκει να αναλάβει ο Καθένας μας χωριστά, αλλά και Όλοι μαζί συλλογικά την Οικονομική Ευθύνη για το Μέλλον μας με έμφαση στην Ποιότητα Ζωής, την Υγεία και την Οικονομική Ανεξαρτησία των μελών μας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το Πρόβλημα του Κοινωνικού Αποκλεισμού λόγω της Ανεργίας και της Μείωσης των Εισοδημάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου