Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΛΑΖ Ο Υ Μ Ε ΖΩΗ! ΜΑΖΙ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Σας καλωσορίζουμε στο ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!
 

Ένα Δίκτυο Ελληνικό, Εναλλακτικό, Διαφορετικό, ένα Δίκτυο ΑΝΘΡΩΠΩΝ όπου ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην Κρίση και αλλάζ ο υ μ ε Μοντέλο Ζωής.
Μια Κοινότητα Ανθρώπων που δ ε ν θέλει να ζει άλλο με Φόβο και Ανασφάλεια εξαρτημένη από τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη Χώρα μας, που θέλει να ζ ε ι με Αξιοπρέπεια και Ελευθερία Επιλογών σε όλους τους Τομείς της Ζωής μας.
 

Έχουμε δημιουργήσει ένα ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Ζωής που βασίζεται στις Ανθρώπινες Αξίες, τη Συνεργασία και την Αλληλεγγύη, την Αξιοπρέπεια, την επιστροφή στη Φύση, δημιουργώντας νέες δυνατότητες για την Επιβίωση μας, μέσα από την προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
 

Ένα Μοντέλο Ζωής που βασίζεται σε μία βασική αρχή:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ χωρίς ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ!

 

Είμαστε μια Ομάδα Ανθρώπων που πιστεύει ότι μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες άμεσης αλλαγής της Ποιότητας Ζωής μας, που δ ε ν φοβάται την Κρίση, που αντίθετα πιστεύει στη Δύναμη της Συνεργασίας, μέσα από την Ένωση της Αγοραστικής μας Δύναμης, την οποία μοιραζόμαστε μεταξύ μας!
 

Έχουμε δημιουργήσει ένα καινοτόμο εναλλακτικό δίκτυο, χ ω ρ ί ς Μεσάζοντες.
 

Μέσα από αυτή την Κοινότητα Ανθρώπων σ υ νεργαζόμαστε και ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕ μεταξύ μας διαδικτυακά δυο εξαιρετικά Φυσικά Προϊόντα που μας προσφέρουν Υγεία και Ενέργεια και τα οποία αυτοκαταναλώνουμε κάθε μήνα με δική μας Εντολή Παραγωγής, χ ω ρ ί ς να τα Πληρώνουμε ενώ τα παίρνουμε με έκπτωση 100% και χωρίς να τα Πουλάμε!
 

Επίσης τα μέλη μας δικαιούνται μια Οικογενειακή Κάρτα Υγείας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για πάντα!!
 
Ποιο όμως είναι το κυριότερο: από την διακίνηση αυτή, μοιραζόμαστε μεταξύ μας το 50% του Τζίρου μας, δημιουργώντας για όλους μας σημαντικό ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!
 

Μέσα από αυτή την εύκολη, απλή και φιλική δραστηριότητα ενώνουμε τις ζωές μας, σε μια Ανθρώπινη Αλυσίδα ζωής που μας προσφέρει Υγεία, Ελευθερία, Αφθονία και Ευημερία, αφού πολύ σύντομα μας προσφέρει την δυνατότητα να είμαστε Οικονομικά Ελεύθεροι και Ανεξάρτητοι μέσα από την Ομαδική Συνεργασία μας με ένα απολύτως καινοτόμο τρόπο: Χωρίς Πωλήσεις, Προωθήσεις, Παραγγελίες, Πληρωμές, Πιέσεις και Στρατολογήσεις... που συνήθως έρχονται αρχικά στο μυαλό μας σε τέτοιου είδους προτάσεις συνεργασίας και συννένωσης δυνάμεων.
 

Τι λες...θα έρθεις και ΕΣΥ μαζί μας;
Ενώνουμε Δυνάμεις;
Μαζί... μπορούμε καλύτερα!
 

Αλλά ζ ο υ μ ε ...Ζωή;
Έλα και εσύ μαζί μας !!!
Αυτοκαταναλώνουμε - Κερδίζουμε - Φροντίζουμε!


Facebook: https://www.facebook.com/diktioigiaspoliton
Site: www.diktioigiaspoliton.eu


Παρακολουθήστε την ραδιοφωνική συνέντευξη του ιδρυτή του Δικτύου Υγείας Πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@allazoume.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου