Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Σταμάτα να περιμένεις από τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη δική σου ζωή. Ο σπουδαιότερος παράγοντας που επηρεάζει τη ζωή σου, είναι η δική σου δράση. Άλλαξε τη ζωή σου TΩΡΑ! 
Άλλαξέ τη δραστικά. Μην αφήνεις το τιμόνι σε κανέναν άλλον.
Γνώρισε τώρα και εσύ το Δίκτυο Υγείας Πολιτών!

www.diktioigiaspoliton.eu
Είμαστε το Πρώτο ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ Ελλάδος - Κύπρου!
Ένα Δίκτυο Ελληνικό, Εναλλακτικό, Διαφορετικό, ένα Δίκτυο ΑΝΘΡΩΠΩΝ όπου ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην Κρίση και αλλάζ ο υ μ ε Μοντέλο Ζωής.


Μια Κοινότητα Ανθρώπων που δ ε ν θέλει να ζει άλλο με Φόβο και Ανασφάλεια εξαρτημένη από τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη Χώρα μας, που θέλει να ζ ε ι με Αξιοπρέπεια και Ελευθερία Επιλογών σε όλους τους Τομείς της Ζωής μας.


Έχουμε δημιουργήσει ένα ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Ζωής που βασίζεται στις Ανθρώπινες Αξίες, τη Συνεργασία και την Αλληλεγγύη, την Αξιοπρέπεια, την επιστροφή στη Φύση, δημιουργώντας νέες δυνατότητες για την επιβίωσή μας, μέσα από την προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
Ένα Μοντέλο Ζωής που βασίζεται σε μία βασική αρχή: ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ χωρίς ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ!
 

Είμαστε μια Ομάδα Ανθρώπων που πιστεύει ότι μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες άμεσης αλλαγής της Ποιότητας Ζωής μας, που δ ε ν φοβάται την Κρίση, που αντίθετα πιστεύει στην Δύναμη της Συνεργασίας, μέσα από την Ένωση της Αγοραστικής μας Δύναμης, την οποία μοιραζόμαστε μεταξύ μας!

Έχουμε δημιουργήσει ένα καινοτόμο εναλλακτικό δίκτυο, χ ω ρ ί ς Μεσάζοντες.
 

Μέσα σε αυτή την Κοινότητα σ υ νεργαζόμαστε και ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕ μεταξύ μας διαδικτυακά δυο εξαιρετικά Φυσικά Προϊόντα που αυτοκαταναλώνουμε κάθε μήνα με δική μας "Εντολή Παραγωγής" χωρίς να Πληρώνουμε και με έκπτωση 100%, ούτε να Πουλάμε!

Ποιό όμως είναι το κυριότερο: από την διακίνηση αυτή, μοιραζόμαστε μεταξύ μας το 50% του Τζίρου μας, δημιουργώντας για όλους μας σημαντικό ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!
 

Μέσα από αυτή την εύκολη, απλή και φιλική δραστηριότητα ενώνουμε τις ζωές μας σε μια Ανθρώπινη Αλυσίδα ζωής, που μας προσφέρει Υγεία, Ελευθερία, Αφθονία και Ευημερία, αφού πολύ σύντομα μας προσφέρει την δυνατότητα να είμαστε Οικονομικά Ελεύθεροι και Ανεξάρτητοι μέσα από την Ομαδική Συνεργασία μας με ένα απολύτως καινοτόμο τρόπο: Χωρίς Πωλήσεις, Προωθήσεις, Παραγγελίες, Πληρωμές, Πιέσεις και Στρατολογήσεις... που συνήθως έρχονται αρχικά στο μυαλό μας σε τέτοιου είδους προτάσεις συνεργασίας και συννένωσης δυνάμεων.
Τι λες λοιπόν... θα έρθεις και ΕΣΥ μαζί μας;
Ενώνουμε τις Δυνάμεις μας;
ΜΑΖΙ...μπορούμε καλύτερα!
Αυτοκαταναλώνουμε - Κερδίζουμε - Φροντίζουμε!
site: www.diktioigiaspoliton.eu

facebook: https://www.facebook.com/diktioigiaspoliton/
email: info@allazoume.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου