Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ... !!

Η Κρίση άλλαξε τις ζωές όλων μας, με την βίαιη διαδικασία αναδιανομής του πλούτου που μας επέβαλλε η νέα τάξη πραγμάτων...
Το θέμα είναι να το αντιληφθούμε έγκαιρα και να αναλάβουμε προσωπικά δράση ο καθένας μας για να αλλάξουμε εμείς την ποιότητα ζωής μας !!!
Ναι μπορούμε... όταν συνειδητοποιήσουμε ότι τελικά η πολιτική των Πολιτικών εξυπηρετεί μια κλειστή ολιγαρχία κομματικών φίλων και υμετέρων που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα και διεργασίες... που σίγουρα δεν αφορούν εμάς...!
Αν σας ενδιαφέρει η Πολιτική των Πολιτών, οι λύσεις βρίσκονται αλλού... Ελάτε λοιπόν να συμπορευθούμε και να δημιουργήσουμε λύσεις, έσοδα, υγεία, πραγματικό εισόδημα και να απεξαρτηθούμε από την στρατηγική της ανέξοδης Ελπίδας που επι σειρά ετών καλλιέργησαν και αξιοποίησαν όλοι αυτοί που μας οδήγησαν ως εδώ και ανερυθρίαστα μας ζητούν ξανά την ψήφο μας για να μας... σώσουν από την πολιτική των πελατειακών σχέσεων και της δανεικής ευημερίας που μας προσέφεραν αφειδώς, καταχρεώνοντας ένα λαό και παραδίδοντας τον σήμερα στην υποτέλεια και τον εξευτελισμό.
Η λύση δ ε ν βρίσκεται στο δίλημμα αριστερά ή δεξιά, αλλά στο να αντιληφθούμε ότι εμείς και μόνο εμείς προσωπικά και συλλογικά, είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον μας και την επιβίωση μας!

email: info@allazoume.eu
site: www.diktioigiaspoliton.eu
Facebook: https://www.facebook.com/diktioigiaspoliton 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου