Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Μια νέα Πλατφόρμα Ζωής!Ας δώσουμε μια Συλλογική Διέξοδο στην Κρίση,
μέσα από μια Κοινή Δράση Επιχειρηματικότητας!

Ελάτε να πορευτούμε μαζί, σε μια Καινοτόμα Κοινωνική Διαδικτυακή Επιχείρηση που αναπτύσσουμε άμεσα με τη δημιουργία του πρώτου διαδικτυακού συνεταιριστικού δικτύου αυτοκαταναλωτών παγκόσμια για να φέρουμε ένα μισθό τουλάχιστον 1000 ευρώ σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια που θα συμμετάσχουν σε αυτή την κοινωνική και επιχειρηματική δικτύωση!

Αν 100.000 Ελλήνων έρθουν στον ωραίο αγώνα μας, θα μοιράζονται ετησίως 40 εκ ευρώ δίκαια με την απλή και έξυπνη ιδέα της συμμετοχής στα δικαιώματα ανάπτυξης του Δικτύου Υγείας Πολιτών, που αξιοποιεί την αγοραστική μας δύναμη και τη δύναμη της ένωσής μας.

Σκοπεύουμε να συσπειρώσουμε όλους τους Έλληνες της γης, να φέρουμε συνάλλαγμα στη χώρα και να δώσουμε διέξοδο σε όσους δεν είναι άεργοι, θέλουν να γίνουν παραγωγικοί, δεν έχουν κεφάλαια και χωράφια, αρνούνται να γίνουν υπάλληλοι εξωτερικού, αλλά θέλουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να βοηθήσουν και τους ευπαθείς συμπολίτες τους και να βγάλουν τη χώρα από το τέλμα.

H επανάσταση ξεκινά από το άτομο και γίνεται συλλογικό τσουνάμι ...
Όλοι μαζί... μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα πλατφόρμα ζωής που στηρίζεται στην αυτοοργάνωση και την Κοινωνική Οικονομία!

Μαζί...μπορούμε!
Site: www.diktioigiaspoliton.eu
email: info@allazoume.eu
Facebook: https://www.facebook.com/diktioigiaspoliton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου