Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

TΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ;



Με ρωτάτε ΠΟΛΛΟΙ τι κάνουμε ακριβώς στο ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σας απαντώ λοιπόν πολύ συνοπτικά, ότι σε δύσκολους Καιρούς σαν αυτούς που ζούμε, Επιστρέφουμε στη Φύση και Ενώνουμε τις δυνάμεις μας μέσα από μορφές Αυτοοργάνωσης, όπως αυτή της Αυτοκατανάλωσης. Που σημαίνει ότι Αυτοκαταναλώνουμε κάθε μήνα δυο εξαιρερικά Ελληνικά βιολογικά προϊόντα (τα παίρνουμε με έκπτωση 100%), για να Εξοικονομούμε Χρήματα και να μην Πληρώνουμε

Αλλά επειδή δεν μπορούμε... να καλλιεργούμε, κάναμε ειδική Συνεργασία με μια Εξειδικευμένη Ελληνική Εταιρία και με το Πανεπιστήμιο Αθηνών δημιούργησε δυο εξαιρετικά Φυσικά Βιολογικά Προϊόντα που κάνουν αποδεδεδειγμένα καλό στην Υγεία μας και τα οποία διαχειριζόμαστε και τα διακινούμε στα μέλη μας με τον δικό μας διαφορετικό τρόπο, με σκοπό να τα παίρνουν κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ με έκπτωση 100% χωρίς να τα πληρώνουν! 

ΔΕΝ Πουλάμε, δεν δεχόμαστε Παραγγελίες, δεν Πληρώνουμε παρά ελάχιστα αρχικά, ώσπου τα Αυτοκαταναλώνουμε 'Ολα τα μέλη του Δικτύου μας ΔΩΡΕΑΝ και ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ όλοι από αυτή τη μορφή Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, αφού ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ μεταξύ μας το 50% των Εσόδων

Αυτή η τόσο απλή Ιδέα αρκεί, για να γίνουμε Όλοι μας Οικονομικά Ανεξάρτητοι με Εγγυημένο Μηνιαίο Παθητικό Εισόδημα για Πάντα, αφού βασίζεται στη σταθερή ΔΩΡΕΑΝ Αυτοκατανάλωση των Μελών μας! ΕΙΝΑΙ μια ΙΔΕΑ φανταστική, πρωτοποριακή, διαφορετική και προπάντων ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! 
 
Παράλληλα κάνουμε και άλλες δράσεις που αφορούν τον Τομέα της Πρόληψης στην Υγεία με την εξασφάλιση μιας ΔΩΡΕΑΝ κάρτας υγείας για πάντα.
Ελάτε λοιπόν μαζί μας και ενωθείτε σε μια μοναδική Ανθρώπινη Αλυσίδα ΖΩΗΣ που δημιουργούμε για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΖΩΗ σε όλα τα Επίπεδα, σε ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και σε ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ! 
Γιατί...μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου