Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΣΥ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Σε μια από τις πιο δύσκολες σε όλα τα επίπεδα - κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά περίοδο της σύγχρονης Ιστορίας μας, η δημιουργία του Δικτύου Υγείας Πολιτών, σηματοδοτεί κάτι περισσότερο από μια απλή προσπάθεια να βρεθεί μια εναλλακτική μορφή αυτοοργάνωσης, με αποκλειστικό σκοπό την βελτίωση του εισοδήματος των Ελλήνων και τη βελτίωση της υγείας τους

Σηματοδοτεί την βαθύτερη ανάγκη ενίσχυσης μιας "συλλογικής συνειδητότητας", την ουσιαστική ανάγκη για Συνεργασία, Αλληλεγγύη, Αλληλοϋποστήριξη μέσα από κοινές δράσεις και ενιαίο Όραμα για την αλλαγή μιας συνολικότερης εγωιστικής και αυτάρεσκης νοοτροπίας, που μας οδήγησε ως εδώ που φτάσαμε σήμερα.  

Σηματοδοτεί την ανάγκη να ξεφύγουμε άμεσα από το "Εγώ" και να οδηγηθούμε στο "Εμείς", δημιουργώντας ένα νέο "σύστημα αξιών" που θα μας στηρίξουν τα επόμενα χρόνια στο δύσκολο δρόμο της προσαρμογής, σε νέα μοντέλα και πρότυπα ζωής, μιας εσωτερικής αλλαγής στην επανιεράρχηση προτεραιοτήτων, που πρέπει να υιοθετήσουμε για να επιβιώσουμε τα επόμενα χρόνια της ζωής μας. Μιας αλλαγής που πρέπει να σηματοδοτήσει την ριζική ανατροπή του παραγωγικού μοντέλου της Χώρας, που τόσα χρόνια αντί να παράγει, ζούσε με δανεικά που διοχετεύονταν στην άκρατη κατανάλωση, με αποτέλεσμα την πλήρη εξάρτηση μας σε ατομικό, συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Μιας αλλαγής, που θα μας κάνει να θυμηθούμε και να εμπνευσθούμε από τα πρόσφατα παραδείγματα και επιτεύγματα της Χώρας μας στο χώρο του Αθλητισμού, που μας δείχνουν το δρόμο ότι όταν θέλουμε, όταν πιστεύουμε, όταν μπορούμε να αγωνιζόμαστε για ένα Κοινό Όραμα και Αξίες, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να επιτύχουμε ενωμένοι και σε άλλους τομείς της ζωής μας! 

Γιατί σε αυτή την Οικονομική ΚΡΙΣΗ, μόνο ενωμένοι μπορούμε να "παίξουμε" μπάλα, για να ξεφύγουμε από τα "πέναλτι" του Φόβου, της Ανασφάλειας και του Άγχους για το αύριο... Για να δώσουμε δύναμη και κουράγιο ο ένας στον άλλο, ότι μαζί μπορούμε να  νικήσουμε την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και να αποκλείσουμε την Ανεργία και την Ανέχεια από τις συνεχείς και παρατεταμένες "αναμετρήσεις" τους μαζί μας. ΜΑΖΙ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! Αυτό είναι το Σύνθημα μας στο κάλεσμά μας για να ξεπεράσουμε την ΚΡΙΣΗ, για να παράγουμε μόνοι μας και να μην περιμένουμε από κανένα άλλο το Εισόδημά μας, μέσα από μορφές κοινής δράσης και συλλογικές δραστηριότητες που μας μεταφέρουν στη Φύση και τη δύναμη της αυτοοργάνωσης των ενεργών πολιτών. 

Εμείς δείχνουμε το δρόμο της Κοινής Προσπάθειας... 

ΕλπίΖΟΥΜΕ να Πετύχουμε... 

Πιστεύουμε ότι Μπορούμε... 

Ότι υπάρχει ΚΡΙΣΗ, αλλά...ΖΟΥΜΕ!!! 

Προϋπόθεση όμως για να γίνουν όλα τα παραπάνω είναι να Ενωθούμε, να Συνεργαστούμε, να Δραστηριοποιηθούμε σε μια πρωτόγνωρη και καινοτόμα δράση πάρα πολύ απλή: Να αντιληφθούμε την δύναμη της αγοραστικής μας αξίας και να δημιουργήσουμε με την δύναμη της Φύσης, μια μεγάλη καινοτόμα δράση που αφορά την δωρεάν αυτοκατανάλωση από τα μέλη μας δυο εξαιρετικών βιολογικών προϊόντων, που θα μας προσφέρουν ΥγείαΟικονομική ΕλευθερίαΠροσωπική Ανεξαρτησία και Καλύτερη Ψυχολογία! Δεν νομίζετε ότι ήρθε επιτέλους η Ώρα να πάρουμε τη Ζωή μας στα Χέρια μας; Σε αυτή την ΕΛΛΗΝΙΚΗ καθαρά προσπάθεια... ΕΣΥ...θα Είσαι μαζί μας;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου